Гифови

Плод на една забранета љубов

Да не се случуваа грешките, и ние немаше да постоиме!

Утрински вежби за поубав ден

Во здраво тело, здрав дух!

На пауза за ручек на градилиште

А наверојатно и пауза за голема нужда

Слики

Кога си најдобар шахист во маало

Ги матирал другарите на неколку потези!

Кој како ќе си ја нареди

Инаку и ние сме за!

Повелете бесплатен нет!

А пасвордот не е наш проблем!

Машки искушенија

Да не си им во кожата…

Видеа

Турболенции во опашката на авионот

Изгледа сопругот има страв од летање, па неговата жена се погрижи да не мисли на тоа!

Кога силно сакаш да успееш во нешто, ништо не може да те запре!

Добра мотивациона реклама за сите кои сакаат да си остварат своите соништа 😀

Утринско будење со жешки фудбалски потези

И фудбалот веќе не може да се замисли без девојките

Гледајте како играм во новото фустанче!

Изгледа го има порачано од Алиекспрес за 2 долари

Импулсивно

Секс на телефон

Во денешно време со напредокот на технологијата, секс на телефон и не е така табу тема.

Празничен секс

Убаво е кога државен празник се паѓа во петок, недела или понеделник.

Мрсно

Вицотека

Доказ

После работа, еден од работниците му вели на шефот:

Едноставна диета

Маж и жена седнуваат да вечераат.

Тајната вечера

Штом паднал мракот, Исус оди на Тајната вечера.

Ме чеша десна рака!

Маж и жена шетаат во трговски центар, и така шетајќи поминуваат покрај еден излог со женски чевли.