Гифови

Магазин

Брзината на вртење на планетите во однос едни со други

Интересна видео презентација на која се прикажани планетите од нашиот Сончев Систем…

Пиво јога

Ако сте љубители на пиво а мора да вежбате, тогаш има добра вест за вас…

Фатена девојка како краде осум пара фармерки

Оваа млада девојка била фатена од обезбедувањето во еден бутик во Венецуела…

Шефовите ги мијат нозете на своите најдобри работници во Кина

Газдите во козметичката компанија во источната кинеска провинција Шандонг…

Слики

На влашки начин…

Гледајте и учете!

Само да е на попуст…

Па што сака нека е…

Дај шта даш!

Само гага да е…

Вистинскиот пријател во мака се познава

Вистинскиот пријател ти помага кога ти е најпотребно…

Видеа

Жена во ПМС

Насловот кажува се, ама само мажите си знаат како им е тој период…

Иде Дунав!

И навистина беше опасно и немаше спас…

Во аут

Не станува тој судијо!

Го знам јас добро од градските автобуси…

Фудбал без вакви шарманти навивачи не бива!

Членство во вакво здружение е на исто ниво како да сте во масони…

Она кога гол има дупло значење…

Да не знаеш зошто сите викаат гооооол…

Мрсно

Вицотека

Баба и внук

Бабата му се јавува на внукот на телефон и му вика:

Ќе се женам!

– Тато, јас решив да се женам!

Млада фирма во подем

Се среќаваат двајца другари и едниов му вика на другиот:

Страшно кафе

Разговараат двајца другари: