Ни фаулот не е веќе тоа што беше

А мислевте дека сè е веќе видено во фудбалот?!

Не е лесно да си судија на женски фудбал

Задолжителната судиска опрема треба да вклучува и Диаземап

Еве како ќе се игра во Лигата на Шампионите во фудбал!

Мора да признаеме дека ова е доста креативно решение 🙂

Дали ова може да се смета како допинг?!

Да видиме дали ќе реагираат од VAR…

Не станува тој судијо!

Го знам јас добро од градските автобуси…

Фудбал без вакви шарманти навивачи не бива!

Членство во вакво здружение е на исто ниво како да сте во масони…

Она кога гол има дупло значење…

Да не знаеш зошто сите викаат гооооол…

Како кучето мое нигде нема друго

Фати на спортска и си купи Југо…

Кои се коњите овде?

По реакцијата на луѓето кои се обложуваат на трка на коњи…