Е ова е прав фудбалер!

Да се случеше ова во Италија, ќе се превртуваше 15 минути на теренот!

А вчера беше прв за јадење и пиење кај голманот на роденден

Затоа нема да има пиво за него после натпревар!

Одбрана од која боли глава

Ама во буквална смисла на зборот

Страшен гол на нашиот репрезентативец Илија Несторовски!

Нашиот репрезентативец Илија Несторовски, вчера на средбата помеѓу Палермо и Асколи

Во неделата Раџа Наинголан си доби нов изглед

За неговиот нов изглед се погрижи Франк Кесие од Милан

Вип ложа балканска верзија

Влезниците за тука се распродадени за наредните 100 години!

Лапсузот на голманот на Дуизбург кој го одбележа викендов

Катастрофална грешка на голманот на Дуизбур (Марк Флекен)