Она чувство кога доаѓа викенд

Што планирате да правите викендов!?

Што не е јасно?!

Ќе и треба време да сфати…

Го имаме скокот на годината!

Има големи шанси да биде и скок на деценијата!

Не мириса на јоргован ама ми фали тој мирис…

Исплачи се брат, ќе ти олесни…

Две сонциња после две недели во изолација

Плус двете се скарале со дечковците пред изолацијата…

Драпање на денот!

А во CV-то пишал дека е сериозна и одговорна личност!

Кога специјалните ефекти во филмот се изведуваат со кофа нечиста вода

А мора да признаеме дека делува онака природно…

Белки ќе сфати додека влезиме во НАТО

Ако не, нема да е ни прв ни последен…