Црногорците го имаат дефинитивно најдоброто промотивно видео во борбата против Корона вирусот!

Видето е закон и нема подобро а (за чудо) е под покровителство на Светската здравствена организација 🙂 Задолжително погледнете!!!

Остави коментар

Поврзани