Кога мачката ти е поважна од внуката

Без оглед колку ги сакаме своите миленици, сепак повеќето од нас сигурно не би го ризикувале животот на едно дете за да спасиме мачка. Е арно ама оваа кинеска баба мисли поинаку. Минувачите го снимиле ова видео во кое баба ја спушта нејзината 7-годишна внука со јаже од балконот на 5-ти кат за да ја спаси нејзината мачка. Очекуваме ваши коментари за ситуацијава…

Остави коментар

Поврзани