Кока-Кола компани уште еднаш покажаа дека се убедливо најдобри за правење на божиќни реклами

Празниците полека ама сигурно се ближат, а не може да поминат без реклами кои ја опишуваат магијата на Божиќ и Нова година. Кока-Кола и оваа година со страшно добра реклама. Погледнете ја тука:

Остави коментар

Поврзани