Корона вирусот не ја спречи масовната венчавка на Филипините

220 парови учествуваа во годинешната церемонија на масовно венчавање на Филипините која што за разлика од останатите години беше малку невообичаена. Поради страв од Корона вирусот, брачните парови за да бидат венчани мораа да носат заштитни маски за лице како и да поминат на претходни здравствени проверки. Церемонијата се одржа во Баколод а беше спонзорирана од страна владата на Филипините.

Остави коментар

Поврзани