“Smack my bitch up” на руски начин

Се сеќавате ли на контоверзниот спот на мегахитот “Smack my bitch up” на “The Prodigy”? Ако да, тогаш погледнете како тоа изгледа на руски начин! Ако не, тогаш погледнете ги и двата и кажете ни кој според вас е подобар 🙂

Еве ја и оригиналната верзија на спотот:

Остави коментар

Поврзани