Спас за Преспа и Преспанското Езеро!

Видеото се одликува со снимки од катастрофалната состојба на нивото на водата од Преспанското езеро и туристичките населби Асамати,Претор и Сливница.
Еден потсетник за лошата и алармантна состојба на езерото и апел нешто да се направи и да се санира водостојот на Езерото.

Преземено од Youtube од каналот на: Djole Trajcheski

https://www.youtube.com/channel/UCIVaFHHoIPhTpbRTYtaLpdg

Остави коментар

Поврзани