“Стекловата” направија “камбек” за да ви ја честитаат Новата година

Се сеќавате ли на Бекстрит Бојс од Алиекспрес? Ако да, тогаш имаме добри вест за сите вас…

Момците од овој естонски бој бенд (кои пејат на руски јазик) после цели 18 години повторно се реобединија да го оживеат нивниот најголем хит “Новый год”. Како изгледаат и како звучат сега, може да ги слушнете и видите тука. Уживајте!

Остави коментар

Поврзани