Најнови содржини

Новогодишна реклама која ќе ве дирне во срцето

Љубовта дефинитивно е нашиот најголем мотиватор

Кога е бал, нека е маскенбал!

Ваков љубезен дедо се гледа еднаш во животот!

Она кога на иста маса ќе седнат убавината и интелигенцијата

П.С. Содржината е преземена од бугарска фејсбук страница 😀

Она кога го бараш поклонот под елка

Дедо Мраз сигурно намерно добро го сокрил…

Дедо на доктор

Докторката: И како се чувствуваш?

Добра врата брак чува!

Ако ви шета газето а сакате мир во куќата, купете си ваква врата 🙂

Во понеделнички фокус

Имајте убава работна седмица!

Ако 2020 беше…

Вака ќе изгледаше: Хулахоп; Автомобил; Лизгалка; Лубеница; Пиво; Столица; Тоалетна хартија;

Спас за Преспа и Преспанското Езеро!

Видеото се одликува со снимки од катастрофалната состојба на нивото на водата

Што всушност работи светло мајсторот позади камерите

Мора да признеме дека била тешка и макотрпна работа

Коментар на колото!

Во неделата, актуелниот шпански шампион Реал Мадрид…

“Smack my bitch up” на руски начин

Се сеќавате ли на контоверзниот спот на мегахитот “Smack my bitch up”

Новите пакувања на презервативите

Новите навики во секојдневниот живот

Брз и едноставен Ковид тест

Ако немаш осет за вкус, тогаш има лоши вести за тебе 🙂

Онлајн наставата и не била така лоша

Спремни за онлајн часови!?