Најгледани содржини

Празничен секс

Убаво е кога државен празник се паѓа во петок, недела или понеделник.

Ќе отварале дискотека во Кичево

Кичевска урнебесна пародија на дел од филмот “Downfall” со Адолф Хитлер. Секоја чест за авторот 😀

Секс на телефон

Во денешно време со напредокот на технологијата, секс на телефон и не е така табу тема.

Тато знае како се снима!

Деца изведуваат музичка точка на приредба во градинка, а таткото на едно од децата направил незаборавно видео во кое главна улога е учителката на децата. Отсега па натаму, тато ЗАДОЛЖИТЕЛНО ќе присуствува на сите детски приредби и тоа во прв ред 😀