Најгледани содржини

Сексуалниот живот на две баби

Две баби разговараат за секс:

Секс на велосипед

Земете велосипеди и право на вожња.

И тебе сам сит теретано!

Одлична комична преработка на песната “И тебе сам сит кафано” за сите момци што сакаат да одат во теретана! Задолжително погледнете 😀

Машки искушенија

Да не си им во кожата…