Политички секс

За денес предлагаме политички секс.

Секој Македонец (без разлика на партиска припадност) има барем една партиска маица дома (некои дури и по една или две од сите партии). Најпрво запалете се со Вашата партнерка, а потоа соблечете се голи и облечете по една партиска маица. Пожелно е доги стајл за овој тип на секс поради глетката додека ја “работите” Вашата партнерка од позади. Ако сте подржувач на Власта, партнерката нека носи опозициска маица и обратно доколку сте симпатизер на опозицијата. Исто така додека имате секс вашата партнерка може да мавта со партиско знаменце и да вика: Доле Владата или уааа Ес Де Ес во зависно од горенаведеното. Ова е добро да ја истурите Вашата фрустрација како и емотивно да се испразните. Без разлика кој кого е*е, на крај народот останува заебан. Уживајте !!! 😀

 

 

Остави коментар

Поврзани