Секс на велосипед

Земете велосипеди и право на вожња.Можете да отидете надвор од градот, покрај река или по пат за некое село каде има помала фрекфенција на луѓе и возила. Ама немојте да се заборавите во возењето. Има поважни работи од вртењето педали. Откако ќе најдете соодветно место, може да почнете со “работа”. Нека партерката ги провери добро гумите а Вие без разлика на тоа, напумпајте ја и неа и гумите, само пазете да не претерате со пумпањето па да треба да се враќате за дома со такси. Нека девојката седне на седиштето од велосипедот навалена со главата кон рачките, а вие фатете се за работа од позади неа. Движете ја напред-назад со велосипедот но внимавајте да не ја пуштите од раце. Битна работа е да имате sвонче на велосипедот па може согласно желбата, да заѕвоните за побрзо или поспоро темпо или пак доколку здогледате некој да ви се приближува да го предупредите партнерот со ѕвонењето. За крај откако партнерот ќе сврши, можете да ги подмачкате добро ланците на вашите велосипеди! Уживајте !!!

 

 

Остави коментар

Поврзани