Она кога на иста маса ќе седнат убавината и интелигенцијата

П.С. Содржината е преземена од бугарска фејсбук страница 😀

Ако 2020 беше…

Вака ќе изгледаше:

Хулахоп;

Автомобил;

Лизгалка;

Лубеница;

Пиво;

Столица;

Тоалетна хартија;

Новите пакувања на презервативите

Новите навики во секојдневниот живот

Она кога ќе и речеш на баба ти дека ти е ладно

И после 5 минути сфаќаш дека тоа било лоша идеја