Она кога ќе и речеш на баба ти дека ти е ладно

И после 5 минути сфаќаш дека тоа било лоша идеја

Носењето маска претставува одговорен чин

Секој од нас преку личен пример да придонесе во подигање на свеста и општествената одговорност!

Забранетата љубов е најслатка

Уште да се викаат Ромео и Јулија и тоа е тоа!

Програмер не е гинеколог

Најверојатно Дарко има маичка со натпис “Нисам гинеколог али могу да погледам”