Како да се ожените за интелигентна жена!

Ти се мажи? Бујрум реши ја коцката!

Кој сака нека честита!

Битно нив си им е убоо!

Она кога имаш другарка пират

Лесно се препознава

Блузе за фрлање бубрези

Бубрезите ги прогласуем за умрено!

Ќе ни треба репете!

Многу сме гладни…