Баба и внук

Бабата му се јавува на внукот на телефон и му вика:

– Сине, кога ќа ја донесеш пак на гости твојата вагина?

Внукот: Бабо бе, десет пати ти кажав дека девојка ми е ВЕ-ГАН-КА!

 

 

Остави коментар

Поврзани