Дедо на доктор

Докторката: И како се чувствуваш?

Дедото: Супер докторке, само имам еден проблем. Имам 76 години и уште трчам по жени!

Докторката: Па тоа не е проблем, напротив тоа е прекрасно!

Дедото: Да, ама заборавам зошто трчам по нив!

 

 

Остави коментар

Поврзани