Хулахоп

Таа: Злато купив хулахоп!

Тој: Чорапи?

Таа: Не бе какви чорапи, обрач за вежбање гимнастика и пилатес!

Тој: И таман ти е?

Таа: Јади го*на мајмун еден!

 

 

Остави коментар

Поврзани