Новогодишна желба

Малечко девојче му пишува писмо на Дедо Мраз:

– Дедо Мраз, за Нова година сакам да ми донесеш братче!

После една недела и стигнало писмо од Дедо Мраз во кое пишувало “Прати ја мајка ти!”

 

 

Остави коментар

Поврзани