Одрекување од Сатаната

На среде крштевка попот му вели на кумот:

– Дали се одрекуваш од Сатаната?

Кумот гледа кон кумата и му вика на попот:

– Не можам оче, имам 3 деца со неа!

 

 

Остави коментар

Поврзани