Работник на денот

100% сме сигурни дека во CV-то му пишува дека е вреден, трпелив и посветен на работните задачи!

Лајфхак за кој голем дел од нас немале поим

Сигурно тие што имаат користено пиштол за силикон забележале

Оригинален начин да натерате скептик да носи маска

Богами и треба да се замисли после средбата со овие популарни момци 🙂

Најлесно се губи машкоста кога сакаш да ја покажеш на дело

За да биде уште потрагично, судејќи по падот ќе остане и без потомство

Мала помош за лесно спремање на зимница

Да не речете после не сме ви кажале 🙂

Онлајн наставата го прогласуем за умрено

Барем има доказ зошто не може да се уклучи онлајн 🙂

Торта каква што секој маж би посакал (а и неговите другари)

И што е најдобро, тортата и тоа како оди со алкохол:)

Се запали пиле Трено

На Трена око не и трепнува… Убоо и е што гори 😀

Занес, јеб*га!

Не било лесно да си камерман (особено ако имаш фрлено мерак на некоја водителка)

Не биле сите Кинези паметни

Овој ти е Кинез порачан од Алиекспрес 🙂

Зошто не треба да правите селфи после хорор филм

Особено не ако сте го гледале “Прстенот” 😀

Она кога првпат и свириш на оперска пејачка

А баш почнаа онака опуштено за уживање 🙂