Жешка содржина

Тато знае како се снима!

Деца изведуваат музичка точка на приредба во градинка, а таткото на едно од децата направил незаборавно видео во кое главна улога е учителката на децата. Отсега па натаму, тато ЗАДОЛЖИТЕЛНО ќе присуствува на сите детски приредби и тоа во прв ред 😀

Утринско кревање на расположението

Внимавајте тие кои имате висок притисок